ParcYsselsteyn

Venray - Ysselsteyn
Actueel aanbod

€ 254.000,- tot € 406.700,-

Over dit project

Parc Ysselsteyn, comfortabel en landelijk wonen!
Parc Ysselsteyn is prachtig gelegen aan de Veenbes in Ysselsteyn. De locatie vormt een uniek overgang tussen het groene speelplein aan de voorzijde en de groene doorkijk naar het park aan de achterzijde. De Veenbes heeft een afwisselend harmonisch straatbeeld met veel individuele vrijheden. Parc Ysselsteyn vormt letterlijk de afronding van een unieke uitbreiding van Ysselsteyn. Op 550 meter afstand bevindt zich het dorpshart Lovinckplein met alle voorzieningen zoals supermarkt restaurants, bakker, kerk, basisschool en gemeenschapshuis eromheen. Ysselsteyn is een uniek kerkdorp en maakt deel uit van de gemeente Venray.
Het plan Parc Ysselsteyn bevat 4 Lepelaar woningen; tweekappers met ruime afmetingen en een fraaie Engelse kap in jaren-30-stijl; 4 Pelikaan woningen; patiobungalows vrijstaand geschakeld en geschakeld via de kap met een primair woon- en slaapprogramma op de begane grond. Daarnaast bevat het plan één unieke vrijstaande Kraanvogel woning!
U kunt de woning voor een groot gedeelte zelf samenstellen van basis- tot full-potion versie. Heeft u specifieke uitbreidingsideeën? Wij maken de woning graag voor u op maat!

Meer informatie

Kenmerken

Project
ParcYsselsteyn
Koopwoningen
9 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 254.000,- tot € 406.700,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden