Vier starterswoningen Heide

Venray - Heide
Actueel aanbod

€ 172.500,- tot € 172.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 91m2
Kaveloppervlak
160 - 164m2
Inhoud
360 - 360m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De woningen zijn gesitueerd aan een verkeersluw plein en de tuinen zijn op het zuiden georiënteerd. De vier halfvrijstaande woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen en zijn verrassend ruim door hun beukmaat van bijna zes meter en hun diepte van meer dan negen meter.

De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de grote woonkamer van ruim 30 vierkante meters. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval. De woning beschikt over een hoog rendement combi-ketel (HR 107) voor verwarming en de warmwatervoorziening en een gebalanceerd ventilatie systeem met warmteterugwinning en bypass. Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De woningen beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en eventueel een separaat toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche en een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. Het raam in de zijgevel zorgt voor de natuurlijke ventilatie.

De vlizo trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de cv-ketel en de ventilatie-unit bevinden. Echter, er is nog voldoende bergruimte.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Doordat recentelijk de eisen t.a.v. het energieverbruik aangescherpt zijn (E.P.N. verlaging naar 0,6) is deze woning extra energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen. Omdat de energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen scheelt U dit extra in de portemonnee.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk. De woningen worden standaard voorzien van een houten berging en een hekwerk.

Als koper kunt U in aanmerking komen voor de speciale starterslening van de Gemeente Venray. De hoogte van de starterslening is maximaal ¤ 30.000,- De eerste drie jaar hoeft U over de starterslening geen rente en aflossing te betalen. Voor meer informatie over de starterslening kunt U terecht bij Uw hypotheekadviseur of op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder Woningborggarantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning. Dit wil zeggen voldoet de woning niet aan de kwaliteitsnormen dan wordt op basis van de Woningborggarantie voor herstel zorg gedragen.

Er zijn al twee woningen verkocht, de bouw start in januari 2016.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vier starterswoningen Heide
Koopwoningen
4
Prijs
€ 172.500,- tot € 172.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden