Gasstraat - Venray

Venray - Venray
Actueel aanbod

€ 90.000,- tot € 160.000,-
€ 550,- p.m. tot € 900,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 75m2

Over dit project

Mono Wonen ontwerpt en bouwt aan de Gasstraat in Venray 18 nieuwbouw appartementen. Wij doen dit op onze eigen unieke wijze, namelijk samen met de toekomstige bewoners.

Dinsdag 7 juli hebben we voor de vijfde keer een sessie georganiseerd waar de mensen die er vanaf het begin bij zijn geweest hun ontwerpen nogmaals hebben kunnen bespreken met de interieurarchitect en nieuwe belangstellenden een presentatie hebben gehad over Mono Wonen en het project. Inmiddels kunnen we melden dat alle er alleen nog een appartement beschikbaar is van 75 m2. Op de overigen rust een intentieverklaring.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gasstraat - Venray
Prijs
€ 90.000,- tot € 160.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 550,- tot € 900,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden