SEO bureau

Luxe vrijstaande woning

Venray - Castenray
Actueel aanbod

€ 424.000,- tot € 424.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 157m2
Kaveloppervlak
360 - 360m2
Inhoud
670 - 670m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Te koop, ruime vrijstaande woning op de hoek Roerdomp/Aan 't Broek in Castenray met de mogelijkheid van een werkkamer op de begane grond. De ideale woon/werk woning. De woningen hebben een inhoud van bijna 670m3!

Deze vrijstaande woning kenmerkt zich door zijn praktische indeling en de meest moderne energie besparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp met vloerkoeling, vloerverwarming en P.V. panelen waarmee U eigen stroom opwekt. De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de grote woonkamer. Er is dus de mogelijkheid van een aparte werkkamer op de begane grond waar U zonder problemen klanten of collega's kunt ontvangen. Er is een aparte opbergruimte voor de stofzuiger e.d. onder de trap. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval.

De woningen beschikken over drie grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting.

De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een ligbad en een dubbele wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie.

De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de warmtepomp, de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, hier kan dus gemakkelijk een vierde slaapkamer gerealiseerd worden!

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer. Daardoor is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden. Daarbij hebben deze woningen de mogelijkheid van vloerkoeling, eigenlijk een must heden ten dage.

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van een royale 4e. slaapkamer, houten deuren of schuifdeuren.

Voor dit project biedt NUVA een aparte projectkeuken aan.

Tenslotte, deze woningen worden gebouwd onder BouwGarant garantie. Dit impliceert o.a. dat bij een eventueel faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd en dit garandeert de kwaliteit van de woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Luxe vrijstaande woning
Koopwoningen
1
Prijs
€ 424.000,- tot € 424.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden