Buizerdlaan

Venray - Venray
Actueel aanbod

€ 351.000,- tot € 422.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
335 - 385m2

Over dit project

De Arend
Onderhoudsvrij en levensloopbestendig
Overtuig uzelf van dit unieke woonconcept, met woon- , slaap- en badkamer op de begane grond. De Arend is een statig uitgevoerde woning met massief zinken bakgoten en statige zinken dakranden op de topgevels en onderhoudsvrije kozijnen.

Wooncomfort
Op de begane grond bevinden zich naast de living en de keuken ook de hoofdslaapkamer en de badkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben direct contact met de beschutte, makkelijk te onderhouden patiotuin. Er is een separate was- en droogruimte die tevens bergruimte biedt.

Energiebewust A++ en duurzaam
De woningen worden standaard voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Uitgerust met een all-electric lucht-warmtepomp is deze woning geheel klaar voor de toekomst. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en voorzien van Hr++glas. Het aantal zonnepanelen bepaalt u optioneel zelf, het plat dak is gunstig gelegen om grotendeels aan de warmte-energievraag te voldoen.

Luxe badkamer
Een badkamer met inloopdouche, en een vrijhangend toilet biedt luxe en comfort. Tegelwerk is vrij naar keuze. De basis voorziet echter al in mooie grote wandtegels van 25 x 45 cm.

Ruime keukenopstelling
De keuken is uitgerust voor een hoekopstelling maar heeft ook de mogelijkheid voor een ruime moderne opstelling met kookeiland en heeft optimaal zicht naar buiten.

Living
Door zijn breedte van 5 meter en een diepte van 10,5 meter heeft de woonkamer een comfortabel en ruim formaat. Via een schuifpui heeft de living direct toegang tot de patiotuin.

1e verdieping
Het doorlopende raam boven de voordeur geeft rechtstreeks lichtinval op de 1e verdieping. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een extra logeerkamer en/of werk/hobbyruimte te creëren. De verdieping uitbreiden met dakkapel en/of extra ramen is mogelijk.

Brede oprit
De oprit is 5 meter breed en 8 meter diep en biedt ruimte aan twee personenauto’s.

Ecologische erfafscheiding
Aan de achterzijde worden ecologisch verantwoorde tuinafscheidingen van Douglas hout geplaatst als samenspel tussen natuur en architectuur. Deze schutting biedt ruimte voor planten en struiken en hierdoor voedsel voor bijen, vlinders en vogels. In overleg is deze tuinafscheiding optioneel door te zetten naar de erfgrens met de buren.

Keuzevrijheid
De Arend ligt op een mooie diepe kavel. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden om de woning te verlengen en in te delen. Getoond is de verlengde versie met een extra slaapkamer op de begane grond en de ingedeelde verdieping met dakkapel. Informeer naar de mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen, bekijk de prijslijst en maak van 'De Arend' uw woning op maat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buizerdlaan
Koopwoningen
6
Prijs
€ 351.000,- tot € 422.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden