SEO bureau

Drie bungalows Blitterswijck

Venray - Blitterswijck
Toekomstig aanbod

€ 265.000,- tot € 285.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
94 - 94m2
Kaveloppervlak
207 - 228m2
Inhoud
428 - 428m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Voorinschrijving drie royale en energiezuinige bungalows te Blitterswijck.

Binnenkort is er in Blitterswijck, de mogelijkheid om één van de drie bungalows te kopen.

De locatie zelf ligt aan de Pastoor Verheggenstraat in Blitterswijck, straat waar alleen lokaal verkeer komt. Het dorp heeft een lagere school en de boodschappen kunnen er thuis bezorgd worden.

De drie bungalows kenmerken zich door hun praktische indeling, zijn uitgerust met de meest moderne energie besparende maatregelen en zijn verrassend ruim. Er wordt overal vloerverwarming toegepast, daardoor is het binnenklimaat veel gezonder en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de zeer ruime woonkamer. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en de woonkamer aan de achterzijde voor optimaal tuincontact. Er is de mogelijkheid van een dichte keuken. Er is de mogelijkheid om drie royale slaapkamers te creëren. Alle slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting. De badkamer wordt standaard opgeleverd met een douche, toilet, bad en een wastafel.

De bungalows worden standaard voorzien van kunststof kozijnen, zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

De bungalows worden gebouwd onder garantie, d.w.z. dat U een standaard contract tekent en er wordt garantie verstrekt.

De bungalows zijn energiezuinig door de betere isolatie, de modernste warmtepomp en de zonnepanelen op het dak. De bungalows hebben een inhoud van ca. 430m3, een woonoppervlak van ca. 95m2 en een perceeloppervlak van circa 210m2.

Tenslotte U kunt Uw boodschappen laten bezorgen aan huis.

Prijsindicatie circa € 265.000,- VON en kopen is starten met de bouw!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie bungalows Blitterswijck
Koopwoningen
3
Prijs
€ 265.000,- tot € 285.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venray.

Aanmelden